bureau beke | arnhem

Lenny Combé Design mocht het interieurontwerp maken voor de nieuwe locatie van Bureau Beke; de eerste verdieping van het Waaggebouw in Arnhem. Dit is de verdieping boven Gewaagd proeflokaal (waar Lenny Combé Design ook het ontwerp voor heeft gemaakt). 

Een belangrijke wens was dat alle twaalf werknemer een 'eigen' plekje kregen. Het pand aanzicht was al prachtig met het hoge plafond en grote hoge ramen. Alle werkplekken zijn van de wanden afgezet, zo zorgen de witte muren en de donkere vloer voor een rustige basis. 

Door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen zoals hout, leer, marmer en vilt wordt er een eenheid gecreëerd. Samen met de stoere industriële details geeft het de ruimtes een unieke sfeer. Over de akoestiek is goed nagedacht. In diverse meubels zitten akoestische materialen verwerkt en aan de wanden hangen tijdschrift houder van vilt die ook een deel van het geluid opvangen.  

Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 1.jpg
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 2.jpg
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 3.jpg
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 4.jpg
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 5.jpg
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 6.jpg
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 7
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 8
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 9
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 10
Interieuradvies ontwerp realisatie en styling kantoor Arnhem 11
 

Copyright 2018 Lenny Combé Design