KENNISMAKING

Ieder project vraagt om een gedegen aanpak. Daarom ga ik stapsgewijs met u aan de slag. Een goed contact met u als opdrachtgever is daarom zeer belangrijk. Een persoonlijke klik is de belangrijkste basis van een goed interieuradvies. Daarom maak ik altijd eerst graag kennis voordat ik ga ontwerpen. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Tijdens deze kennismaking staan uw wensen centraal. Dit wordt vertaald naar een Programma van Eisen (PvE). Indien mogelijk spreek ik tijdens deze kennismaking ter plaatse af om gelijk te kunnen zien om wat voor ruimte het gaat. Aan de hand van het gesprek maak ik een offerte. 

 
 

SCHETSONTWERP

Het schetsontwerp is bedoeld om te toetsen of alle wensen, ideeën en doelen haalbaar zijn en waar de knelpunten liggen. Vaak visualiseer ik het ontwerp aan de hand van 2d tekeningen. In een enkel geval is het handig om de schetsen in deze fase al in 3d te visualiseren. Sfeer- en materiaalberden ondersteunen het schetsontwerp. Het schetsontwerp wordt aan u gepresenteerd en uiteraard is terugkoppeling van groot belang voor de volgende fase. 


VOORLOPIG ONTWERP

Uw input wordt gebruikt om het schetsontwerp uit te werken tot een voorlopig ontwerp. In de voorlopige fase word het materialen- meubel- en verlichtingsvoorstel opgezet en met 3d tekeningen aan u gepresenteerd. Het voorlopig ontwerp vormt de basis van het definitieve ontwerp. 


DEFINITIEF ONTWERP

Het totaalontwerp wordt aan u gepresenteerd in de vorm van het definitief ontwerp. Alle keuzes zijn hierin vastgelegd; materialen, kleuren, meubels, verlichting en overige afwerkingen. Aan de hand van technische tekeningen van bijvoorbeeld een maatwerkmeubel kunnen offertes worden opgevraagd. 


BEGELEIDING

Na de presentatie van het definitief ontwerp zou u zelf aan de slag kunnen om het interieur te gaan realiseren. Maar het is mogelijk om tijdens deze fase ondersteuning van Lenny Combé Design in te schakelen. Bijvoorbeeld in de vorm van projectcoördinatie of personal shopping. 

 

Copyright 2018 Lenny Combé Design