nieuwbouwWONING | ARNHEM

Voor een jong gezin uit Arnhem heeft Lenny Combé Design het interieurontwerp verzorgt voor de gehele begane grond van deze nieuwbouwwoning. Belangrijk was dat de ruimte zo groot en open mogelijk moest ogen en er een duidelijke samenhang moest zijn tussen woonkamer en keuken. 

Door te kiezen voor één soort vloer die van de keuken doorloopt naar de keuken wordt er ruimtelijkheid gecreëerd. Op de wand zit een speciaal stukwerk  die van het zitgedeelte helemaal doorloopt tot de keuken om op deze manier meer eenheid te creëren. Daarnaast zorgt de ronde tafel, de bank op hoge poten en het dressoir dat op glazen voeten staat (en hierdoor lijkt te zweven) ervoor dat de ruimte luchtig oogt.

Interieuradvies ontwerp Arnhem moodboard.jpg
Interieuradvies ontwerp Arnhem lichtplan.jpg
Interieuradvies ontwerp Arnhem 3d visualisatie.jpg
Interieuradvies ontwerp Arnhem 3d visualisaties 2-1kopie.jpg
Interieuradvies ontwerp Arnhem 3d visualisaties 2-2.jpg
Interieuradvies ontwerp Arnhem 3d visualisaties 2-3.jpg
Interieuradvies ontwerp Arnhem 3d visualisaties 2-4.jpg
 

Copyright 2018 Lenny Combé Design