NIEUWBOUWWONING | ARNHEM

Lenny Combé Design mocht het interieurontwerp verzorgen voor deze nieuwbouwwoning in Het Paradijs in Arnhem. Al in een vroeg stadium (ruim een jaar voor de oplevering van de woning) zijn we begonnen met de eerste stappen van het ontwerpproces. Dit was belangrijk, omdat sommige keuzes al ruim van tevoren genomen moesten worden. In deze eerste fase was een belangrijke keus of er wel of geen vide toegepast zou worden. Tijdens het schetsproces zijn er al 3d visualisaties gemaakt om te laten zien wat de beleving van de ruimtes is met en zonder vide. Er is uiteindelijk gekozen om de vide toe te passen, om op deze manier meer ruimtelijkheid te creëren en een verbinding te maken tussen de begane grond (keuken) en eerste verdieping (woonkamer). Daarnaast werd er een andere belangrijke beslissing genomen, namelijk om de koof met standleidingen die door alle drie de verdiepingen loopt van het midden van de woning te verplaatsen naar een hoek, zodat deze zo veel mogelijk weg valt.  

Er is gekozen voor een warme basis met een kleurenpallet van warme grijstinten en een mooie vergrijsde eiken parketvloer. In de keuken is gekozen voor een groene marmoleumvloer. Het eiken in combinatie met deze groene kleur is een gedurfde match, maar het geeft de woning een frisse Scandinavische uitstraling. De kleur groen is subtiel terug te vinden in het hoogpolige vloerkleed en als kalkverf in de slaapkamer. De verlichting geeft het geheel een stoer randje, er is gekozen voor zwarte armaturen en plafondspots. 

Interieurontwerp advies styling Arnhem Moodboard.jpg
Interieurontwerp advies Arnhem 1.jpg
Interieurontwerp advies Arnhem 3.jpg
Interieurontwerp advies Arnhem 2.jpg
Interieurontwerp advies Arnhem 4.jpg
Interieurontwerp advies Arnhem slaapkamer 4.png