woning | driel

Voor een jong gezin heeft Lenny Combé Design het ontwerp mogen maken van de beGane grond van de woning waar ze op dat moment vijf jaar woonden. Ze waren uitgekeken op de meubels en wilden meer samenhang in het geheel creëeren. 

Belangrijk was dat het zitgedeelte in de woonkamer op een makkelijke manier om te gooien was voor diverse gelegenheden en seizoenen. Er is gekozen voor een bank die bestaan uit drie delen, hierdoor biedt het de mogelijkeid om de bank op veelvuldig verschillende manieren in de woonkamer neer te zetten. De toevoeging van het vloerkleed zorgt voor samenhang in de meubelen en zorgt tevens voor een warm en behagelijk gevoel. 

Om meer samenhang van de woonkamer met de keuken te creeeren heeft de lange wand een accentkleur gekregen. De bestaande haard is een ware eye-catcher geworden door deze af te werken met speciaal stucwerk. De rechthoekige tafel in de eethoek is vervangen door een ronde om meer ruimtelijkheid te creëeren. 

Interieurontwerp Driel Utrecht moodboard.jpg
Interieurontwerp Driel lichtplankopie.jpg
Interieurontwerp en advies Driel 3d visualisatie 1.jpg
Interieurontwerp Driel 2kopie.png
Interieurontwerp Driel 3kopie.png
Interieurontwerp Driel 4.1kopie.png
 

Copyright 2018 Lenny Combé Design